• Mijn account
    • (X)Inloggen

Ik ben al adverteerder op Marktgigant

Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

Wachtwoord vergeten?

Nog geen adverteerder op Marktgigant?

Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

• Meerdere advertenties beheren
      • Uitgebreide advertentiestatistieken
      • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
      • Gratis advertenties omhoog plaatsen
      Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

LAST MINUTE ! WEGENS ANNULERING 30% KORTING !!

N.O.T.K.
Aangeboden
Vrijdag 27 mei, 2016

Wegens annullering nog te huur bij Como Campers: Zeer luxe 5P Camper van 27.05 t/m 17.06.16 (€ v.a. 746/week) !

Te huur LUXE Adria campers bij Como Campers camperverhuur !!

Bekijk onze CAMPERVERHUUR VLOOT en boek nu uw vakantie bij Como Campers Camperverhuur.

Door de centrale ligging van Nijkerk is Como Campers voor bijna iedereen binnen redelijke afstand bereikbaar. Onze tevreden klanten komen dan ook uit alle delen van Nederland.Wij hebben 8 verschillende campers te huur, elk met zijn eigen inrichting en voordelen. Allemaal geschikt voor 2 tot 6 personen. Natuurlijk zijn alle campers kilometervrij en voorzien van een pech-hulp verzekering bedrijfslidmaatschap. Een TV/ DVD en PS2 heeft ook tijdens het rijden, voldoende plezier.

De campers hebben ook een zeer ruime garagebox die gebruikt kan worden als opslagruimte voor fietsen en/of scooter die u optioneel ook bij ons kunt huren. Ook navigatie en schotelantenne zijn bij alle campers als extra te huur. De automatische satellietantenne (C5) met digitale bedieningseenheid op het dak. Het systeem is volautomatisch en wanneer de gebruiker een satelliet kiest wordt de antenne meteen op deze satelliet gericht. Binnen enkele seconden u gewenste programmas bekijken !!.

Samenvatting: Een aantrekkelijke ALL IN prijs. Kilometer vrij dus geen extra kosten. Verhuurder heeft een pech hulp bedrijfslidmaatschap. Camper uitgerust met compleet inventaris. Camper heeft TV, PlayStation en DVD Airco, Cruisecontrol, electriche ramen, etc. Kachel met hete lucht verwarming Douche/ Toilet 3 Pits Gasstel / grote Koelkast met diepvries Radio/CD/MP3 speler 2 volle gasflessen Fietsdrager / garagebox 2 vaste bedden Grote zonneluifel en buitenverlichting

Voor alle specifieke details kijkt u op www.comocampers.nl of belt u 033-2454762. Mobiel kan ook: 06-54321965. Como Campers camperverhuur, voor een complete campervakantie !!

Ga naar de website
Vorige
Volgende
LAST MINUTE ! WEGENS ANNULERING 30% KORTING !!
Como Campers
3861SH Nijkerk
0654321965
  • Stuur naar vriend(in)

Advertentie: LAST MINUTE ! WEGENS ANNULERING 30% KORTING !!
    Naam:
    Beschrijving: